Претражи овај блог

субота, 4. фебруар 2017.

Сеоба

Што би колегиница рекла - ко се сели тај се не весели. Наређено нам је да се преселимо у другу канцеларију где прозор не може да се отвори.
Централна климатизација из неког разлога никада не ради како треба па је у тој новој канцеларији ваздух био јако загушљив и непријатан. На прозору постоји алуминијумска пречка ширине око 15 цм па сам на њој исекао две квадратне рупе брусилицом (на унутрашњој страни, а на спољној сам избушио рупе). Унутра ћу да монтирам поклопце како би се рупе могле по потреби затворити. Ваздух улази (вероватно услед тога што је унутра подпритисак) тако да је сада ваздух стално свеж и пријатан. Поред тога развлачили смо струју, телефоне и мрежу, поправио сам прозор у другој соби (зарибала шарка) и тако даље...

7.2.2017.

Данас смо спроводили кабл за надзорну мрежу, кроз техничке ходнике од 1. до 2. спрата... Занимљиво је да је цела зграда пројектована за техничку опрему па постоје предвиђени хоризонтални канали (етаже и међуетаже) и вертикални канали за каблове и остале инсталације.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.