Састојци
700 грама телећег врата
2 веће главице црног лука
3 средње шаргарепе
со, бибер, суви першун
кашика павлаке
једно жуманце
Припрема
Лук и шаргарепу исецкати ситно па пропржити са мало масти на јакој ватри. Додати ситно сецкано месо и пржити још десетак минута. Посолити.
Додати око литар воде. Када буде напола кувано, додати мало першуна, мирођије и бибера. Додати још мало воде и пустити да уври. Кад је скувано месо, умутити жуманце и павлаку и закувати. Кувати још десетак минута.
700 грама телећег врата
2 веће главице црног лука
3 средње шаргарепе
со, бибер, суви першун
кашика павлаке
једно жуманце
Припрема
Лук и шаргарепу исецкати ситно па пропржити са мало масти на јакој ватри. Додати ситно сецкано месо и пржити још десетак минута. Посолити.
Додати око литар воде. Када буде напола кувано, додати мало першуна, мирођије и бибера. Додати још мало воде и пустити да уври. Кад је скувано месо, умутити жуманце и павлаку и закувати. Кувати још десетак минута.
Нема коментара:
Постави коментар
Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.